Yamaha 15 PK 4T kortstaart hand gestart+ stuurknuppel

€ 3.450,00

Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Krachtige voortstuwing op het water betekent niet dat u een zware buitenboordmotor uw boot op hoeft te sjouwen. De lichtgewicht F9.9 is uiterst draagbaar en eenvoudig te gebruiken, hier draagt de gebruiksvriendelijke geïntegreerde draaggreep zeker aan bij.

Ontdek de genoegens van fluisterstille werking en uitstekend brandstofverbruik, gecombineerd met het soepele en betrouwbare vermogen van onze viertaktmotor. Het CDI ontstekingssysteem van Yamaha zorgt voor een betrouwbare, snelle start en met de draaigasgreep en het vooruit-neutraal-achteruit-schakelsysteem is de motor veilig en gemakkelijk te bedienen.

Deze 2 cilinder lichtgewicht motor heeft vele kwaliteiten die hem uiterst geschikt maken voor kleine transporttaken, vistochtjes of lekker er op uit. En uiteraard is de F9.9 óók de perfecte motor voor professioneel gebruik.

De F9.9, welke standaard geleverd wordt met een externe 12 liter Yamaha tank, is te bestellen in een kortstaart of een langstaart. Tevens heeft u de mogelijkheid om deze motor elektrisch of hand gestart te bestellen