Rib boat Goldenship Venus Hiswa 360

€ 4.250,00

Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Tot dusver bestaat de nieuwe lijn Goldenship Venus uit drie modellen, de nieuwe lijn van Goldenship is in hun assortiment het meest uitgerust. Met een moderne en uitgebalanceerd ontwerp waarin de regeling van het meubilair is ingebouwd in de mal, gezamelijk met de lengte van de boot, bied deze Rib rubberboot veel stimulansen voor de pleziervaart.

Met de bouw is gekozen voor tubes gemaakt van PVC-doek die met de hand zijn gelijmd wat voor een perfect afwerking zorgt op de verbindingen. Voorzien van heavy duty PVS band voor de omtrek langs het zijdek en de voorkant van de boot. Hiernaast is de Rib boot voorzien robuste sleep handvat, handgrepen en touwen op de tubes, plastic bolders (verankert in het bovenste prfiel van deboot) langs het zijdek en de voorkant van de boot voor het aanmeren. De deksel voorin de mail, is voorzien van

De ingeboude deksel voorin de mal is gemaakt voor bergruimte, en functioneert als een stap op, voorzien van kussen maakt dit een zitje voorin de punt.

In het midden bevind zich een stuurconsole met een lage stuurstand, de boot is zo eenvoudig en praktich te besturen. Aan de zijkant van het console is wederom mogelijkheid tot opbregen en voorzien van kussen maakt dit weer een zetel. De console is voorzien van drains, zodat deze niet vol lopen met waters (spatwater, in en uit de boot klimmen)

De achterzijde van de boot is uitgerust met een dubbele zitting, interessant hieraan is dat de hoge rugleuningen, veel stabiliteit geven, en zodoende voor een ideale zithouding zorgdragen. Onder deze dubbele zitten is voldoende ruimte voor een draagbare barndstof tank, accubox etc.

De spiegel (profiel) van de Rib boot is voorzien van flappen die het spatwater van de buitenboordmotor tegen gaan.

De boot is voorzien van een tweetal kabel doorvoeren, om uw afstandsbedieningkabels, stuurkabel etc. netjes benedendeks weg te werken.


Kenmerken - Goldenship Venus 360


Totale lengte 3,60 m
Binnen Lengte 2,33 m
Totale breedte 1,60 m
0.75 m binnenhuis
Buisvormige diameter 42 cm
Praalwagens compartimenten 3
Rijklaar gewicht 105 kg (Onafhankelijke Brandstof Capaciteit)
Materiaal PVC drijft
Materiaal romp PRV
Hull Type V
Goedgekeurde stoelen 5
No. 4 zetels in mal
Brand Goldenship (Spanje)
Importeur Recambios Marinos
Meer informatie: www.recambiosmarinos.com